Påskeferie

Påsken er et oplagt tidspunkt at holde ferie på - ved kun at bruge 3 feriedage, opnår man 10 sammenhængende fridage.

Så er det bare at beslutte, hvordan de ekstra fridage påsken giver skal bruges. Uanset om du vælger at rejse alene, med familien eller i romantikkens tegn, er der mange muligheder og mange prisklasser at vælge imellem.

Her er blot nogle få bud på hvad ferien kan bruges til.

Hjemme eller i sommerhus i påskeferien

Uanset om du vælger at holde ferien hjemme eller i sommerhus, er der rigtig mange muligheder for både hjemlig hygge og at komme ud at se noget. Der sker rigtig meget rundt om i landet i påskeferien.

Skal der hjemlig hygge på programmet er nogle af de gamle traditionelle påske lege en oplagt mulighed. Alle kan være med og de er ikke kun for børn, de kan sagtens bruges som et festligt indslag til påskefrokosten.

Trænger i til at komme ud og der skal være noget for børn og voksne, findes der rigtig mange zoologiske haver rundt om i landet, som er et besøg værd.

Der er også mange forlystelsesparker, som kan glæde både børn og voksne. Her kunne LEGOLAND, BonBon Land, MadsBy Park og andre legeparker være nogle muligheder, alt efter hvor i landet i er.

Ønsker i lidt mere sysisk aktivitet er Lalandia et glimrende sted at besøge, eller måske den lokale svømmehal, hvis i ikke er i nærheden af Lalandia.

En tur i et bowling- eller keglecenter er også et sjovt indslag i påskeferien.

 

Kør-selv i påskeferien

Hvis du ønsker at tage på en kør-selv ferie i påsken er der også her mange muligheder.

Kør-selv i Tyskland

Skal turen gå til Tyskland, er der masser af skøn natur, hyggelige kroer og et væld af muligheder for at være sammen med familien, vennerne eller den eneste ene.

Du kan opleve den skønne natur på en aktiv ferie i f. eks. Harzen.

Er du mere til wellness eller kurophold med gode muligheder for at stresse af, har Tyskland også meget at byde på.

Skal det være en romantisk ferie med den eneste ene, er der mange momantiske kroer, hvor I vil blive kræset om med lækker mad og skønne omgivelser.

Kør-selv i Sverige

Sverige er også et dejligt land at tage til hvis du ønsker at køre selv. I Sverige finder du blandt andet de dybe skove, de klare ferskvandssøer, de hyggelige storbyer og skærgårde.

Kør-selv i Norge

Er du til fjorde, fjelde og folklore kan Norge være det optimale mål for din kør-selv ferie. Norge har en overvældende natur, hvad enten du er til ski- eller vandreture.

 

På højskole i påskeferien

Har du lyst til at komme væk fra hverdagen, møde nye mennesker og lære nyt er et højskoleophold i påsken en oplagt mulighed.

Rigtig mange højskoler tilbyder ophold i påskeferien, så det er med at finde et emne du gerne vil bruge en ferie på og få kigget højskolernes hjemmesider igennem og bestille et ophold.

www.hojskolerne.dk kan du få hjælpe til at finde den rigtige højskole for dig.

 

Til Storbyen i påskeferien

Er du til en ferien i storbyen, er der mange gode bud som ikke ligger særlig langt væk. Der er e.eks København, Berlin, Hamborg, London og Amsterdam for blot at nævne nogle få.

Vil du lidt længere væk, er der Prag, Paris, Wien, Budapest, Barcelona, Madrid, Firenze, Rom, Pisa, Milano, Lissabon og mange mange flere.

Så alt efter hvor varmt du ønsker det skal være eller hvad du interesserer dig for, er der noget for enhver smag.

Har du mod på at rejse længere værk, er New York, Moskva og Singapore nogle spændende bud.

 

Til Disneyland(R) i påskeferien

Har du børn eller er bare en barnlig sjæl er Europas største turistdestination Disneyland(R) Paris møske lige noget for dig.

Disneyland(R) Paris ligger ca. 32 km uden for Paris og har åbent hele året - også i påsken.

Der er 2 parker:

Disneyland(R) Park, som er den traditionelle park med sjove forlystelser for børn og voksne.

Walt Disney Studios(R) Park, som er dedikeret til forlystelser inden for filmens verden.

 

Charter i påskeferien

Efter en lang vinter trænger du måske til at tage forskud på sol og sommer. Der er virkelig meget at vælge imellem, men hvis du ikke ønsker at bruge alt for mange timer på at komme frem til din destination er Grækenland, Spanien, Italien og Portugal gode bud.

 

Golf i påskeferien

 

Vil du bruge påskeferien på at spille golft og ikke bare spille på den lokale bane er der også her mange mulihgeder.

Uanset om du er nybegynder eller øvet, rejser alene, med famile eller venner, er der gode muligheder for at få fantastiske oplevelser med hygge, godt humør og masser af golf.

 

Singlerejser i påskeferien

Uanset om du er single med eller uden børn, er det ikke altid man ønsker at rejse som alene voksen. Det behøver du heller ikke, der er mange singler, der ønsker at rejse med andre singler. Mange vil endda opleve et stort fællesskab ved at rejse sammen med andre singler, enten via rejseformen, eller de aktiviteter ferien er bygget op omkring.